Aries/Kos Horoszkóp Szójaviasz Gyertya

8,990 Ft

Leírás

Miaamor horoszkóp ajándék ékszert rejtő gyertya, a horoszkóp kedvelői számára. Harmonizáld otthonod ezzel a különleges gyertyával, és lepd meg magad vagy barátaidat ezzel az egyedülálló termékkel.

A horoszkóp gyertyák az adott horoszkóp ásványaival készülnek, és a háromféle nyaklánc közül tartalmazzák az egyiket. A kos horoszkóp gyertyán kétféle ásvány lelhető fel, amelyek a kos jegy ásványai a színes turmalin és hegyikristály.

Fekete turmalin (sörl): Védelmet nyújt az elektromágneses szmog, a sugárzás, a varázslat-átok, valamint mindenfajta negatív energia ellen. A gyökércsakrával áll kapcsolatban, földeli az energiát és növeli a fizikai vitalitást, eloszlatja a feszültséget és a stresszt.

Kék turmalin (indigolit): Aktiválja a torokcsakrát és a harmadik szemet, valamint spirituális szabadságra és tiszta önkifejezésre ösztönöz. A békesség sugarát hordozza, eloszlatja a szomorúságot és a blokkolt érzéseket. Arra tanít, hogy harmóiában éljünk a környezetünkkel.

Barna turmalin (drávit): Kiválóan földel, tisztítja és megnyitja a földcsakrát. Tisztítja az aurát, összehangolja és védi az éteri testet. Fejleszti a közösségi szellemet és társadalmi elkötelezettséget.

Színtelen turmalin (akroit): Szintetizálja az összes többi színt, és megnyitja a koronacsakrát. A gyógyításban összehangolja a fizikai és éteri test meridiánjait.

Zöld turmalin (verdelit): Kitűnő gyógyító és hasznos a vizualizációhoz. Megnyitja a szívcsakrát, fejleszti a gyöngédséget, a türelmet és az összetartozás érzését. Ez a gondoskodó kő kiegyensúlyozottságot és életörömöt biztosít.

Többszínű (elbait): Minden színt tartalmaz, így ennek eredményeként egységes egésszé ötvözi a szellemet, a testet és a lelket. Kitűnő kő a képalkotáshoz, elősegíti az álmodást, kreativitásra ösztönöz és fejleszti a képzeletet.

Vörös turmelin (rubellit): Erősíti a szeretet megértésének képességét; fejleszti a diplomatikusságot és a rugalmasságot, a barátkozó természetet és az extroverziót; kiegyensúlyozza a túlzott agresszivitást és passzivitást. Gyógyítja és energiával tölti fel a szexcsakrát és minden szinten növeli a kreativitást.

Görögdinnye turmalin: A szívcsakra szuperaktiválója, összekapcsolja a magasabb rendű énnel, valamint táplálja a szeretetet, gyengédséget és barátságot. Türelmessé tesz, tapintatra nevel. Csillapítja a depressziót és félelmet, elősegíti a belső békét.

Sárga turmalin: Élénkíti a napfonat csakrát és növeli a személyes erőt. Megnyitja a spirituális utakat, valamint támogatja a szellemi tevékenységeket és az üzleti ügyeket.”

Hegyikristály: A hegyikristály minden gyógykövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Aura tisztító, erősítő és védelmező. A hegyikristály minden területre hat, gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással. Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata

További információk

Égési idő

45-50 óra

Ásványok

Hegyikristály, Turmalin

Illat

Citrus mámor, Cseresznye, Fahéjas csiga

Kiszerelés

212ml

Ajándék

Horoszkópos nyaklánc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aries/Kos Horoszkóp Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük