Libra/Mérleg Horoszkóp Szójaviasz Gyertya

8,990 Ft

Leírás

Miaamor horoszkóp ajándék ékszert rejtő gyertya, a spiritualitás kedvelői számára. Harmonizáld otthonod ezzel a különleges gyertyával, és lepd meg magad vagy barátaidat ezzel az egyedülálló termékkel.

A horoszkóp gyertyák az adott horoszkóp ásványaival készülnek, és a háromféle nyaklánc közül tartalmazzák az egyiket. A mérleg horoszkóp gyertyán kétféle ásvány lelhető fel, amelyek a mérleg jegy ásványai a lápisz lazuli és a rózsakvarc.

Rózsakvarc

A rózsakvarc a szív-csakrán keresztül segít az érzelmi blokádok feloldásában, megnyitja belső kapukat, hogy a csodát, szeretetet és szerelem formájában magunkévá tehessük. Érzelmi blokkok feloldása a szerelem lelki és testi kiteljesedését segíti. Az érzelmi gátak felszabadítása a termékenységet is magában hordozza, így ez a kő terméketlenség esetén is hasznos lehet.

Lápisz lazuli

Régen az uralkodók kövének tartották. Stresszoldó hatása van, megszünteti a depressziót, erősíti az immunrendszert, és energiával tölti fel a szervezetet. Egyensúlyba hozza a mirigyek működését, leginkább a pajzsmirigyre van jótékony hatással és a torokra. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. A homlok-csakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára.

További információk

Ajándék

Horoszkópos nyaklánc

Égési idő

45-50 óra

Ásványok

Lápisz lazuli, Rózsakvarc

Illat

Fahéjas csiga, Mesés vanília

Kiszerelés

212ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Libra/Mérleg Horoszkóp Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük