Vierge/Szűz Horoszkóp Szójaviasz Gyertya

(2 vásárlói értékelés)

8,990 Ft

Leírás

Miaamor horoszkóp ajándék ékszert rejtő gyertya, a horoszkóp kedvelői számára. Harmonizáld otthonod ezzel a különleges gyertyával, és várd izgalommal míg felbukkan az egyik csodálatos nyaklánc.

A horoszkóp gyertyák az adott horoszkóp ásványaival készülnek, és a három féle nyaklánc közül tartalmazzák az egyiket. A Szűz horoszkóp gyertyán kétféle ásvány lelhető fel, amelyek a Szűz jegy ásványai ametiszt és citrin.

Ametiszt: A szerelem, hűség szimbólumának tartották a középkorban, a szenvedélyek kövének is nevezik. Az ametiszt a haragot és a dühöt pozitív energiává alakítja át, természetes és nyugtató hatással bír. Az ametiszt serkentőleg hat a hormonális rendszerünkre, összehangolja a belső elválasztású mirigyek működését és fokozza az anyagcserét. Tökéletes kristály a fogyókúrához, ajánlható idegfájdalmakra, idegnyugtató és vérnyomás-szabályzó hatása is ismeretes.

Citrin: A citrin védelmezi és megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. A negatív érzelmeket átalakító hatásának köszönhetően segít a problematikus kapcsolatok helyrehozásában. Megteremti a frissesség és biztonság érzését. Erősíti az intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt. Támogatja a rugalmas döntéshozatalt, és segítségével reálisabban felmérhetjük a valós helyzetet. A napfonatcsakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkat. A citrin a gyomor és a belek problémáin segít. Ösztönzi az emésztőszervek és belső elválasztású mirigyek tevékenységét. Hatással van a hasnyálmirigyre is, így jó cukorbetegség ellen. Csökkenti a koleszterinszintet. Mivel segíti a méreganyagok kiválasztását, így használhatjuk méregtelenítő kúrák során.

 

További információk

Ajándék

Horoszkópos nyaklánc

Égési idő

45-50 óra

Ásványok

Ametiszt, Citrin

Illat

Citrus mámor, Cseresznye, Fahéjas csiga, Mesés vanília, Zöld tea

Kiszerelés

212ml

Vierge/Szűz Horoszkóp Szójaviasz Gyertya termékről 2 értékelés

  1. Egerszegi Kíra (megerősített tulajdonos)

    Nagyon kellemes illata van, igényes csomagolásban érkezett meg, bár én ajándékba rendeltem, de biztosan szerzek még magamnak is☺️

  2. Egerszegi Kíra (megerősített tulajdonos)

    Nagyon kellemes illata van, igényes csomagolásban érkezett meg, bár én ajándékba rendeltem, de biztosan szerzek még magamnak is☺️

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük