Pumpkin Spice Latte Szójaviasz Gyertya

6,990 Ft

5 készleten

Leírás

Az első pillanatban a frissen pörkölt kávé erős és karakteres aromája tűnik fel, amely mélyen áthatja a levegőt. Ezt az intenzitást a fahéj és szegfűszeg fűszeres melegsége követi, amely egyúttal édeskés is. Az illat mélyéből előbukkan a frissen sütött sütőtök édes és krémes jegye, amely az őszi szezon melegségét és kényeztetését hozza magával. Ez az illat maga a kimondott Pumpkin Spice Latte, pontosan az, amit elvársz.

Illat: Pumpkin Spice Latte

Ásványok: Tigrisszem, fehér howlit

Égési idő: Kb. 40 óra, azaz 40 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Égési idő

40 óra

Ásványok

Fehér howlit, Tigrisszem

Illat

Pumpkin Spice Latte

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pumpkin Spice Latte Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük