Pisces/Halak Horoszkóp Szójaviasz Gyertya

8,990 Ft

Leírás

Miaamor horoszkóp ajándék ékszert rejtő gyertya, a horoszkóp kedvelői számára. Harmonizáld otthonod ezzel a különleges gyertyával, és várd izgalommal míg felbukkan az egyik csodálatos nyaklánc.

A horoszkóp gyertyák az adott horoszkóp ásványaival készülnek, és a háromféle nyaklánc közül tartalmazzák az egyiket. A halak horoszkóp gyertyán kétféle ásvány lelhető fel, amelyek a halak jegy ásványai ametiszt és jáde.

Ametiszt: A szerelem, hűség szimbólumának tartották a középkorban, a szenvedélyek kövének is nevezik. Az ametiszt a haragot és a dühöt pozitív energiává alakítja át, természetes és nyugtató hatással bír. Az ametiszt serkentőleg hat a hormonális rendszerünkre, összehangolja a belső elválasztású mirigyek működését és fokozza az anyagcserét. Tökéletes kristály a fogyókúrához, ajánlható idegfájdalmakra, idegnyugtató és vérnyomás-szabályzó hatása is ismeretes.

Jáde: A jáde a tisztaság és a nyugalom jelképe, a lelki béke bölcsességét jelképezi. A szív-csakrával társítható, növeli a szeretetet, vonzza a szerencsét és a barátságot. Nyugtatja az elmét, megszünteti az ingerlékenységet. Stabilizálja az egyéniséget, növeli az önállóságot, segít elengedni a negatív gondolatokat. A fehér jáde megszűri a zavarokat, segíti a döntéshozást, az energiát a leghasznosabb útra tereli.Jótékony hatással van a hólyag és a vese/mellékvese működésére, eltávolítja a méreganyagokat, segíti a fogyást, gyógyítja a műtéti sebeket. Egyensúlyban tartja a sav-bázis- és a vízháztartást, erősíti az idegrendszert.

 

További információk

Ajándék

Horoszkópos nyaklánc

Égési idő

45-50 óra

Ásványok

Ametiszt, Jáde

Kiszerelés

212ml

Illat

Cseresznye, Fahéjas csiga, Mesés vanília, Pumpkin Spice Latte, Zöld tea

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pisces/Halak Horoszkóp Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük