Leírás

Smellw Meow Szellemcica kékszőlő illatú prémium szójaviasz gyertya Fehér howlit, obszidián ásványokkal a tetején. a Gyertya belsejében egy 18K aranyozott nemesacél láncon lévő Szellemcica nyaklánc található.

Történet

Boo, a szellemcica, Spooky Kitty a halloweeni királynő cica, és Midnight Shadowwing, a denevér, együtt éltek egy elhagyott kísértetházban az erdő szélén. Egy nap egy rejtélyes térképet találtak, amely egy elveszett kincs helyét mutatta.

A három barát azonnal izgatottan indult el a kincs nyomába. Boo a szellemképességeivel segített elkerülni a veszélyeket, Spooky Kitty az éjszakai vadász képességével talált utat, és Midnight Shadowwing a magasból figyelte a környéket.

A kincs nyomában sok kaland és izgalmas pillanat várt rájuk, és a három barát megmutatta, hogy mennyire összetartók és bátrak. Végül megtalálták a rejtett kincset. Vajon mit rejtett a kincsesláda? Amit éppen nézel ezen az oldalon, Boo Szellemcica Miaamor ajándékot rejtő gyertyáját.

Illat: kékszőlő

Ásványok: Fehér howlit, obszidián.

Égési idő: Kb. 40 óra, azaz 40 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Ajándék

18K aranyozott nemesacél láncon lévő Szellemcica nyaklánc

Égési idő

40 óra

Ásványok

Fehér howlit, Obszidián

Illat

Kékszőlő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Smells Meow Kékszőlő Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük