Orange Cinnamon Narancsos Fahéj Szójaviasz Gyertya

4,490 Ft

Elfogyott

Leírás

A narancsos fahéj illata a karácsonyi hangulat egyik legkedveltebb és legmeghatározóbb aromája. Ez a csodálatos illatkombináció meleg, fűszeres és egyben frissítő. A fahéj jellegzetes, meleg, kissé csípős fűszeressége tökéletesen kiegészíti a narancs édes, citrusos, frissítő aromáját. Együtt egy olyan illatot teremtenek, ami azonnal a karácsonyi ünnepekhez és a téli esték otthoni meghittségéhez repít.

Illat: Narancsos fahéj

Ásványok: Achát

Égési idő: Kb. 20 óra, azaz 20 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Égési idő

20 óra

Ásványok

Gránát

Illat

Narancs fahéj

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Orange Cinnamon Narancsos Fahéj Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük