Kutyás Karácsony Kutyafajta Szójaviasz Gyertya

6,990 Ft

Leírás

Kutyafajtás gyertyák, különleges illatokkal – forralt bor, fahéjas almás pite és fenyő. Tökéletes ajándék minden kutyaimádó számára!:)

Ha szeretnéd ajándékkal a belsejébe kérni, írj egy emailt: miaamorcandle@gmail.com

Illat: Forralt bor, Fahéjas almás pite, Fenyő

Ásványok: „A” minőségű dobcsiszolt rózsakvarc, a szeretet ásványa

Égési idő: Kb. 40 óra, azaz 40 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Kutyafajták

Akita, Angol Bulldog, Ausztriai Juhász, Beagle, Berni Pásztor, Border Collie, Boxer, Chihuahua, Corgi, Dalmata, Francia Bulldog, Golden Retriever, Havanese, Husky, ír Szetter, Komondor, Labrador, Mopsz, Németjuhász, Pitbull, Pomeranian, Shiba Inu, Staffordshire, Tacskó, Uszkár, Vizsla, Yorkshire Terrier

Égési idő

40 óra

Ásványok

Rózsakvarc

Illat

Fahéjas almás pite, Forralt bor, Karácsonyfa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kutyás Karácsony Kutyafajta Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük