Leírás

Haku Heal kékszőlő illatú prémium szójaviasz gyertya színezett kvarc geódával, apatit, hegyikristály és prehnit ásványokkal a tetején. a Gyertya belsejében egy 18K aranyozott nemesacél láncon lévő Haku Sárkány nyaklánc található.

Történet

Mélyen az Óriáshegységek hófedte csúcsai közt létezett három hatalmas sárkány, akik a természet erejét és elemeket uralták. Ők voltak Glacius, a Mágia Sárkány, Thunderfury, a Villám Sárkány, és Haku, a gyógyító Sárkány. Ők védelmezték a Miaamor szigetet, azonban egy napon egy hatalmas vihar közeledett a völgy felé, és a sárkányoknak össze kellett fogniuk, hogy megvédjék otthonukat. Az együttműködés során rájöttek, hogy az erőiket összeadva sokkal hatékonyabbak, és a három sárkány között szoros barátság szövődött. Azóta minden kihívást és veszélyt együtt vettek fel, és a szigeten béke és harmónia uralkodik.

Illat: kékszőlő

Ásványok: Kvarc geóda, prehnit, hegyikristály, apatit

Égési idő: Kb. 40 óra, azaz 40 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

 

További információk

Ajándék

18K aranyozott nemesacél láncon lévő Haku Sárkány nyaklánc

Égési idő

40 óra

Ásványok

Apatit, Hegyikristály, Prehnit, Színezett kvarc geóda

Illat

Guava

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Haku Heal Guava szójaviasz gyertya ajándékkal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük