Leírás

Miaamor angyalszám kollekciója ami betölti otthonodat harmóniával és védelemmel.  A gyertya belsejében egy meglepetésszerű nemesacél (örök életű)  angyalszám nyaklánc rejtőzik. Ez a nyaklánc nem csak egy egyszerű ékszer, hanem egy útmutató is, amely segít abban, hogy megtaláld a jelenlegi utad.

Talán néha nehéz lehet megtalálni a nyugalmat és a békét a mindennapi rohanásban, de ne aggódj, mert most megmutatok egy olyan lehetőséget, amely segít az érzések harmonizálásában és az elméd megnyugtatásában.

A gyertya tetején rózsakvarc marokkő található, a szeretet ásványa, amely segít megtalálni az igazi szeretetet önmagunkban és másokban is. Emellett hegyikristály és nyers kvarc, amelyeknek különleges tulajdonságaik vannak, és segítenek az elméd megtisztításában és megnyugtatásában.

A gyertya égetése során az illat és az ásványok vibrációja segít a test, az elme és a lélek összhangjának megtalálásában. Ha úgy érzed, hogy az életed káoszba torkollt, vagy egyszerűen csak szeretnéd magad körül érezni a szeretet és a békét, akkor ez a gyertya az, amire szükséged van. Engedd, hogy segítsen a gyertya megtalálni az egyensúlyt az életedben.

A gyertya elkészítéséhez szantálfa illóolajat használtam. A szantálfa megnyitja a harmadik szemet, ezt az llóolajat a hindu és a buddhista kultúrákban fedezték fel először. A spiritualitással foglalkozók gyakran kenik be szantálfa olajjal a homlokukat. Úgy tartják, hogy a szantálfa olaj képes rá, hogy megnyissa a harmadik szemet. Más tanok szerint az olaj képes a korona csakra megnyitására, ezáltal pedig segíthet, hogy a felsőbb világokkal teremtsünk kapcsolatot.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-2 óra lehet.

Égetés előtt már érdemes kivenni a nagyobb ásványokat.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

 

 

További információk

Ajándék

Meglepetésszerű nemesacél angyalszám nyaklánc

Égési idő

45-50 óra

Ásványok

Hegyikristály, Nyers kvarc, Rózsakvarc marokkő

Illat

Szantálfa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angyalszám-szantálfa szójaviasz gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük