Leo/Oroszlán Horoszkóp Szójaviasz Gyertya

(1 vásárlói értékelés)

8,990 Ft

Leírás

Miaamor horoszkóp ajándék ékszert rejtő gyertya, a spiritualitás kedvelői számára. Harmonizáld otthonod ezzel a különleges gyertyával, és várd izgalommal míg felbukkan az egyik csodálatos nyaklánc.

A horoszkóp gyertyák az adott horoszkóp ásványaival készülnek, és a három féle nyaklánc közül tartalmazzák az egyiket. Az oroszlán horoszkóp gyertyán kétféle ásvány lelhető fel, amelyek az oroszlán jegy ásványai tigrisszem és karneol.

Karneol: Ez a kő magabiztosságot, merészséget, kezdeményezőkészséget és nyitottságot reprezentál. Segít abban, hogy környezetében otthonosan és kényelmesen érezze magát az ember. A karneol serkenti az anyagcserét, tele van energiával, jótékony hatása van az idegrendszerre, a női szaporítószervekre, és növeli a termékenységet. Csökkenti a depressziót, és az ízületi gyulladások tüneteit.

Tigrisszem: Az ásvány nevében minden benne van, amit spirituális síkon nyújtani tud. Elősegíti a „tiszta” szemmel látást, segít, hogy magunkat és a körülöttünk lévő világot perspektivikusabban lássuk, ennek köszönhetően figyelmesebben tekintsünk környezetünkre. Ezzel a fokozott megfigyelési képességgel könnyebben tudunk döntéseket hozni és problémákat megoldani. Azoknak az embereknek, akik nehezen hoznak döntéseket, kitűnő választás ez a kő.

 

 

További információk

Ásványok

Karneol, Tigrisszem

Illat

Fahéjas csiga, Pumpkin Spice Latte

Kiszerelés

212ml

Ajándék

Horoszkópos nyaklánc

Leo/Oroszlán Horoszkóp Szójaviasz Gyertya termékről 1 értékelés

  1. Bátor Attila

    Csak ajánlani tudom… Nagyon szép a gyertya,csodálatos illata van a benne lévő ajándék pedig meseszép… Egy kicsit sem csalódtam 😊 Köszönöm ezt a szuper terméket

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük