FireFlame – Strawberry Milkshake

8,990 Ft

2 készleten

Leírás

FireFlame Epres milkshake illatú prémium szójaviasz gyertya színezett kvarc geódával, vörös obszidián ásványokkal a tetején. a Gyertya belsejében egy 18K aranyozott nemesacél láncon lévő FireFlame Sárkány nyaklánc található.

Mélyen az Óriáshegységek hófedte csúcsai közt létezett három hatalmas sárkány, Glacius, a Mágia Sárkány, Thunderfury, a Villám Sárkány, és Haku, a gyógyító Sárkány. A csapathoz csatlakozott FireFrame a tűz játékosa, így a sziget már teljesen biztonságban van.

Illat: Epres milkshake

Ásványok: Kvarc geóda, prehnit, vörös obszidián

Égési idő: Kb. 40 óra, azaz 40 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Ajándék

FireFlame Sárkány nyaklánc

Égési idő

40 óra

Ásványok

Színezett kvarc geóda, Vörös obszidián

Illat

Eper shake

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FireFlame – Strawberry Milkshake” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük