Amnojje Witch’s Altar-Guava szójaviasz gyertya

(1 vásárlói értékelés)

8,990 Ft

Elfogyott

Leírás

Viki (Amnojje) x Miaamor

A Witch’s Altar gyertya minden részlete személyes számomra – a matricán a női alak én vagyok, melyet AI-al, mesterséges intelligenciával generáltunk egy rólam készült kép alapján. Az AI használata nem csupán egy eszköz, hanem egy figyelemfelhívás a jelen világ külső történéseire, és egyúttal a bennünk lévő belső történésekre.

Emellett rengeteg számomra fontos szimbólum került a matricákra. Egyértelműen a cicák megjelenítése nem csak a nevem, hanem az életemmel kapcsolatos fontos személyek és események szimbólumhalmaza. Sokan nem tudják, mert nem is nagyon hangoztatom, de egy ideje már foglalkozom spirituálisabb témákkal: a Tarot, a Wicca varázslatok gyakorlatával és pszichológia összekapcsolásával keresek megnyugvást és útmutatást az életemben. Ezek jelenlétére utalnak a varázslatos elemek a matricán, mint a kristályok, a varázsital, az égi elemek.

Emellett a könyv kettős szimbólum, mely nem csak a Wicca tanulmányaimat, hanem az egész életem során történő tanulást jelképezi, az egyetemi tanulmányaim végét (legalábbis egyelőre), valamint persze az olvasás szeretetét és a jövőbeli továbbtanulást is kiemeli számomra.

A matrica színvilágának kiválasztásakor fontos volt számomra a (szín)harmónia, ebben jelenik meg az emberi hiúság, de az önszeretet is: törődjünk magunkkal kívül, s belül.

A gyertya díszítésekor az ásványoknál is a megnyugtató színharmóniára, egyúttal a jelentésre is fókuszáltunk: az ametiszt a béke jelképe, melyet az élet egyes területein már megtaláltam, de még hosszú út áll előttem, ebben segít a hegyikristály, mely a gyógyulást és a lelki előrehaladást segíti. A kettő együtt a két legnagyobb díszítő elem a gyertyán, melyeket meggyújtás után kivehetünk és magunkkal hordhatjuk. A kunzit a szeretet jelképe, mely remélem végigkísér majd felnőtt utamon, s az obszidiánnal a védelmet és az önbizalmat, az önmagamba vetett hitet erősítem.

Az ásványok és a díszviasz elhelyezkedése is fontos, két pólust figyelhetünk meg: az ametiszt marokkövek és a hegyi kristály a yang, míg a virág viasz a yin energiáit egyesítik. A szerelem, a párkapcsolatok, a társas kapcsolatok fontosságát emelik ki. Fontos emlékeztető, hogy a viasz a gyertya meggyújtásakor elolvad, beleolvad a gyertyába, s lehet, hogy elvész benne, ezzel figyelmeztetve minket arra, hogy énünket, integritásunkat ne veszítsük el a másik félben. De lehet olvadáskor elmerül s egyesül, beleivódik, s örökre egy részét képezi a yang energiáinak. A végkimenetelt mindenki saját interpretációjára bízom.

Az illat kiválasztásakor az intuíció és a jóérzés vezérelt, így ezzel együtt a gyertya számomra a változás, az aktív cselekvés, és legfőképpen a remény megtestesítője.

A gyertya belseje Miaamorhoz hűen ajándékot rejt, ami nem más, mint Amnojje által válogatott gyűrűk.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

 

 

További információk

Égési idő

40 óra

Ásványok

Ametiszt, Ametiszt marokkő, Hegyikristály, Kunzit, Obszidián

Illat

Guava

Amnojje Witch’s Altar-Guava szójaviasz gyertya termékről 1 értékelés

  1. Lili

    Isteni finom ez a gyertya, ez az első vásárlásom a miamortól, a nyitóbulin vettem és már sajnálom, hogy nem hoztam el többfélét. Viki és netti pedig egy tündérek voltak ❤️

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük