Sagittaire/Nyilas Horoszkóp Szójaviasz Gyertya

8,990 Ft

Leírás

Miaamor horoszkóp ajándék ékszert rejtő gyertya, a horoszkóp kedvelői számára. Harmonizáld otthonod ezzel a különleges gyertyával, és várd izgalommal míg felbukkan az egyik csodálatos nyaklánc.

A horoszkóp gyertyák az adott horoszkóp ásványaival készülnek, és a háromféle nyaklánc közül tartalmazzák az egyiket. A nyilas horoszkóp gyertyán kétféle ásvány lelhető fel, amelyek a nyilas jegy ásványai ametiszt és lápisz lazuli.

Ametiszt: A szerelem, hűség szimbólumának tartották a középkorban, a szenvedélyek kövének is nevezik. Az ametiszt a haragot és a dühöt pozitív energiává alakítja át, természetes és nyugtató hatással bír. Az ametiszt serkentőleg hat a hormonális rendszerünkre, összehangolja a belső elválasztású mirigyek működését és fokozza az anyagcserét. Tökéletes kristály a fogyókúrához, ajánlható idegfájdalmakra, idegnyugtató és vérnyomás-szabályzó hatása is ismeretes.

Lápisz lazuli: Régen az uralkodók kövének tartották. Stresszoldó hatása van, megszünteti a depressziót, erősíti az immunrendszert, és energiával tölti fel a szervezetet. Egyensúlyba hozza a mirigyek működését, leginkább a pajzsmirigyre van jótékony hatással és a torokra. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. A homlok-csakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára.

 

További információk

Ásványok

Ametiszt, Lápisz lazuli

Illat

Cseresznye, Fahéjas csiga, Mesés vanília

Kiszerelés

212ml

Ajándék

Horoszkópos nyaklánc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sagittaire/Nyilas Horoszkóp Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük