Cancer/Rák Horoszkóp Szójaviasz Gyertya

(1 vásárlói értékelés)

8,990 Ft

Leírás

Miaamor horoszkóp ajándék ékszert rejtő gyertya, a horoszkóp kedvelői számára. Harmonizáld otthonod ezzel a különleges gyertyával, és várd izgalommal míg felbukkan az egyik csodálatos nyaklánc.

A horoszkóp gyertyák az adott horoszkóp ásványaival készülnek, és a háromféle nyaklánc közül tartalmazzák az egyiket. A rák horoszkóp gyertyán kétféle ásvány lelhető fel, amelyek a rák jegy ásványai a vörös aventurin és vörös achát.

Vörös aventurin: Nagyon erős nyugtat hatással bír, kiegyensúlyozza a vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet, pozitív életszemléletet ad. Enyhítő hatással van a bőrgyulladásokra, leégésre. A szív-csakra egyik fontos köve az alternatív gyógyászat tanításai alapján. Segít mélyen meghúzódó haragunk feloldásában, önbizalmunk kiépítésében és lelkesedésünk növelésében. Segíti a mélyen rejtőző érzelmi blokkok feloldását, amelyek akár gyerekkorunkban gyökerezhetnek, így segítségünkre lehetnek félelmeink elengedésében.

Vörös achát: Az achát lelki gyógyhatásai közül a legkiemelkedőbb a segítségnyújtása félelmeink leküzdéséhez. Ez a mutatós kő reményt és bátorságot ad, segít új életterveink megtalálásában és kialakításában. Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődésünket, fokozza a kötődést a kollektív tudathoz.  Védi és tisztítja az auránkat.

További információk

Égési idő

45-50 óra

Ásványok

Vörös achát, Vörös aventurin

Illat

Áfonya&szeder, Fahéjas csiga, Kávé, Zöld tea

Kiszerelés

212ml

Ajándék

Horoszkópos nyaklánc

Cancer/Rák Horoszkóp Szójaviasz Gyertya termékről 1 értékelés

  1. Mónika

    Imádom az illatokat💯❤️(rák a horoszkópom és eddig nem szerettem de mostmár…🥴😍)

    • Horváth Anett

      Ennek nagyon örülünk!🤍🤍🤍

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük