Twilight Hoa Hoa Hoa Ajándékot Rejtő Szójaviasz Gyertya

8,990 Ft

8 készleten

Leírás

Fedezd fel a misztikum és szenvedély világát a Miaamor Alkonyat inspirálta szójaviasz gyertyával! A gyertya tetején finoman megformált rózsaviasz díszek és különleges ásványok – lapis lazuli, rózsakvarc és vörös jáspis – egy titokzatos hangulatot árasztanak, melyet a Night Violet mély, sejtelmes illata tölt be. Gyújtsd meg, és hagyd, hogy elragadjon a Twilight világának titokzatos varázsa! A gyertya belsejében egy különleges nyaklánc rejtőzik, ami csak rád vár, hogy felfedezd.

Egy holdfényes éjszakán Bella egy régi, különleges gyertyát talál. Ahogy meggyújtja, a sötét ibolya illat betölti a szobát, és egy rejtett ajándék tárul fel előtte, ami örökre megváltoztatja sorsát. A gyertya nem csak fényt hoz, hanem egy új titokzatos utat is megnyit a szívéhez.

Engedd, hogy a gyertya fénye és illata a te történeted is életre keltse!

Illat: Tonka,vanília,Ibolya

Ásványok: lapis lazuli, rózsakvarc és vörös jáspis

Égési idő: Kb. 40 óra, azaz 40 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Ajándék: Meglepetésszerű twillight tematikájú nyaklánc

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Ajándék

Meglepetésszerű Gotikus Ezüst Nyaklánc

Égési idő

40 óra

Ásványok

Lapis lazuli, Rózsakvarc, Vörös jáspis

Illat

Dark violet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Twilight Hoa Hoa Hoa Ajándékot Rejtő Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük