Ouija Poison Ajándékot Rejtő Szójaviasz Gyertya

4,990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Fedezd fel a titokzatos Ouija Poison szójaviasz gyertya varázslatát, amely elkalauzol a misztikum világába! Ez a gyertya a mennyei kékszőlő illatával csábít el, miközben a tetején található ametiszt és fekete obszidián ásványok különleges energiái őrködnek feletted. Az ametiszt a védelem, a tisztánlátás és a spirituális egyensúly köve, míg a fekete obszidián az erő és a negatív energiák elhárításának kristálya, mely védelmet nyújt az ártó szellemek és rosszakarók ellen. Ahogy a viasz lassan olvad, a gyertya varázslatosan lilás-kékes csillámokban pompázik, ami még misztikusabbá teszi a hangulatot.

De a gyertya igazi meglepetése belül rejlik: egy különleges, Halloween-tematikájú medál, amely titkos üzenetet hordoz a túlvilágról. A medál foszforeszkál a sötétben, mintha egy másik világ üzenetét hozná el neked Halloween éjszakáján.

A legenda szerint Halloween éjszakáján, amikor a fátyol a világunk és a túlvilág között a legvékonyabb, egy rejtélyes boszorkány egy Ouija táblával próbált kapcsolatba lépni a szellemekkel. De valami váratlan történt: egy erős szellem szállta meg a medált, amit a boszorkány egy varázsgyertyába rejtett el, hogy ne zavarhassa többé az élők világát. A boszorkány azt mondta, aki megtalálja és meggyújtja a gyertyát, az különleges erőt nyer Halloween éjszakáján.

Amint meggyújtod az Ouija Poison gyertyát, a lilás-kékes fények és a kékszőlő illata kíséretében a szellemmedál kiszabadul, és foszforeszkáló fényével őrzi álmaidat és védelmez Halloween éjszakáján.

Merülj el a Miaamor gyertyáinak misztikus világában, ahol minden láng egy történetet kelt életre!

Illat: Kékszőlő

Ásványok: Ametiszt  marokkő, obszidián

Égési idő: Kb. 20 óra, azaz 20 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Ajándék: Meglepetésszerű halloweeni medál

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1  óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Ajándék

Szellem Medál

Égési idő

20 óra

Ásványok

Ametiszt, Obszidián

Illat

Kékszőlő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ouija Poison Ajándékot Rejtő Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük