Tick Tack Meow Ajándékot Rejtő Szójaviasz Gyertya

4,990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Halloween éjszakája mindig különleges volt, de ezen az évben valami rendkívüli történt. A város határában állt egy régi óra, amit soha senki nem tudott megjavítani. A mutatói mindig ugyanazt az időt mutatták: éjfélt. Az órát körüllengte egy titokzatos legenda, miszerint egy macska, amely a holdfényben suhan el az utcákon, képes volt újra elindítani az óra ketyegését – de csak Halloween éjjelén, és csak azoknak, akik birtokolták a különleges Tick Tack Meow gyertyát.

Ez a gyertya nem csak az idővel játszott. Ahogy a lángja felgyúlt, az éjszakai ibolya, a tonkabab és a vanília bódító illata keveredett a levegőben, lágyan simogatva a sötétségben lapuló árnyakat. A Tick Tack Meow gyertyát a Halloween macskája áldotta meg, aki a misztikus éjszakán titokban járja a világot, és ajándékokat hagy hátra azoknak, akik meggyújtják ezt a különleges gyertyát.

Ahogy a viasz lassan olvadni kezdett, egy varázslatos obszidián kristály bukkant elő, amely a védelmező erejéről volt híres. A kristály minden rosszindulatú szellemet és ártó erőt távol tartott attól, aki a gyertyát birtokolta. Az igazi titok azonban a gyertya mélyén rejtőzött: egy különleges Halloween medál, amit a gyertya olvadása közben lehetett felfedezni. Ez a medál nemcsak egy egyszerű ajándék volt – egy misztikus kapocs a macska varázslatos világával.

A legenda szerint, ha valaki megszerezte ezt a medált, képes volt meglátni a Halloween macskáját, aki halkan keringett az éjszakában, és elindítani az elfeledett óra mutatóit. Az óra újból ketyegni kezdett, és az idő kerekét ismét forgásba hozta. Azok, akik birtokolták a Tick Tack Meow medált, egy életen át élvezhették a macska védelmét, és minden év Halloween éjszakáján egy különleges kívánságot teljesíthettek.

Te elég bátor vagy, hogy meggyújtsd ezt a gyertyát, és találkozz a macska misztikus világával? Csak egy módon derítheted ki: hagyd, hogy az illatok elvarázsoljanak, és fedezd fel a medált, amely felfedi számodra a Tick Tack Meow titkát!

Illat: Dark violet, tonka vanília ibolya

Ásványok: Obszidián

Égési idő: Kb. 20 óra, azaz 20 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Ajándék: Meglepetésszerű halloweeni medál

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Ajándék

Meglepetésszerű Halloweeni Medál

Égési idő

20 óra

Ásványok

Obszidián

Illat

Dark violet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tick Tack Meow Ajándékot Rejtő Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük