Gentleman Maszkulin Illatú Prémium Lakásparfüm

4,990 Ft

4 készleten

Leírás

Gyümölcsös Fás Maszkulin Illatú Lakásparfüm – Az Erő és Elegancia Esszenciája Otthonában

Fedezze fel a gyümölcsös és fás jegyekkel megalkotott maszkulin illat világát, amely citrus, grapefruit, lime, jázmin, rózsa, pacsuli, pézsma és borostyán varázslatos harmóniájával tölti meg otthonát. A Gyümölcsös Fás Maszkulin Illatú Lakásparfümünk a frissesség, elegancia és erő kombinációjával minden helyiséget különlegessé és inspirálóvá varázsol.

Főbb jellemzők

Összetett és férfias illat: Az élénk citrus, grapefruit és lime frissítő jegyei keverednek a jázmin és rózsa finom virágos aromáival, amelyeket a pacsuli, pézsma és borostyán mély és fás jegyei egészítenek ki. Ez a komplex és vonzó illat tökéletesen kifejezi a modern férfiasságot.

Hosszan tartó hatás: Egyetlen permet elegendő ahhoz, hogy órákig élvezhesse ezt a lenyűgöző és mély illatot, amely erőt és eleganciát sugároz.

Elegáns design: Az üveg stílusos és modern megjelenése bármely lakásdekorációhoz illeszkedik, így a parfüm nemcsak illatával, de megjelenésével is hozzájárul otthona stílusához.

Környezetbarát: Termékünk vegán, állatkísérlet-mentes és fenntartható forrásokból származó alapanyagokból készül, hogy Ön is nyugodt szívvel élvezhesse az illatot.

Használati utasítás

Permetezzen a levegőbe, függönyökre, textíliákra vagy bárhová, ahol összetett és férfias illatot szeretne.

További információk

Illat

Gyümölcsös fás maszkulin illat: citrus, grapefruit, lime, jázmin, rózsa, pacsuli, pézsma, borostyán

Kiszerelés

100ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gentleman Maszkulin Illatú Prémium Lakásparfüm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük