Shadowwing Dark Violet Szójaviasz Gyertya

8,990 Ft

Leírás

Midnight Shadowwing tonka, vanília, ibolya  illatú prémium szójaviasz gyertya ametiszt ásvánnyal a tetején. a Gyertya belsejében egy 18K aranyozott nemesacél láncon lévő Shadowwing denevér nyaklánc található.

Történet

Boo, a szellemcica, Spooky Kitty a halloweeni királynő cica, és Midnight Shadowwing, a denevér, együtt éltek egy elhagyott kísértetházban az erdő szélén. Egy nap egy rejtélyes térképet találtak, amely egy elveszett kincs helyét mutatta.

A három barát azonnal izgatottan indult el a kincs nyomába. Boo a szellemképességeivel segített elkerülni a veszélyeket, Spooky Kitty az éjszakai vadász képességével talált utat, és Midnight Shadowwing a magasból figyelte a környéket.

A kincs nyomában sok kaland és izgalmas pillanat várt rájuk, és a három barát megmutatta, hogy mennyire összetartók és bátrak. Végül megtalálták a rejtett kincset. Vajon mit rejtett a kincsesláda? Amit éppen nézel ezen az oldalon,Midnight Shadowwing Miaamor ajándékot rejtő gyertyáját.

Illat: Dark Violet (Tonka,vaníli,ibolya)

Ásványok: Ametiszt

Égési idő: Kb. 40 óra, azaz 40 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Ajándék

18K Aranyozott Nemesacél Denevér Nyaklánc, Arany Denevér Kulcstartó, Ezüst Denevér Kulcstartó, Ezüst Denevér Nyaklánc

Égési idő

40 óra

Ásványok

Ametiszt

Illat

Dark violet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shadowwing Dark Violet Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük