Naruto szójaviasz gyertya ajándékkal a belsejében

13,450 Ft

4 készleten

Leírás

Réges-régen, egy távoli japán faluban, ahol a természet varázsa uralkodott, egy különleges mesterműhely rejtőzött az emberek szeme elől. Ez a mesterműhely egy igazi mágia színhelye volt, ahol varázslatos gyertyák születtek.

A falubeli kézművesek évszázadok óta a legjobb minőségű anyagokkal dolgoztak, és tökéletesítették mesterségüket. Egy nap, amikor a Nap és a Hold együtt ragyogott az égen, az ódon mesterműhelyben egy új gyertya készítésére kaptak felkérést.

A feladat nem volt egyszerű, de a kézművesek izgalommal vágtak neki a munkának. Először is, válogatott szójaviaszt használtak, melyet a természet ölelő karjai teremtettek meg. Az áfonya és a szeder illatát, mely a faluban virágzó bokrok között lengedezett, egyedi eleggyé keverték. Így született meg a Naruto Áfonya és Szeder Illatú Vegán Szójaviasz Gyertya, melynek illata mindenkit elvarázsolt.

De ami igazán különlegessé tette ezt a gyertyát, az a rejtett titok, amit csak kevesen ismertek. A gyertya belsejében egy apró cica formájában rejtőzött egy ikonikus Naruto karakter, aki a szeretet és barátság jelképévé vált a faluban élők számára. Ahogy a viasz lassan olvadt, és a cica előbukkant a lágy fényben, mindenki szíve megdobogott a csodálatosságától.

A gyertya tetejét természetes kincsekkel koronázták meg. Egy tiszta kvarcgeóda ragyogott az égen, amely az emberek tisztaságát és bölcsességét jelképezte. A vörös aventurin, mely szerencsét és boldogságot hozott, a gyertya varázslatos erejét erősítette. Az ametiszt marokkő pedig nyugalmat és belső harmóniát árasztott, ahogy az illatos füst felkúszott az égen.

További információk

Ajándék

Ikonikus naruto karakter cica

Égési idő

60 óra

Ásványok

Ametiszt marokkő, Hegyikristály, Nyers kvarc, üres

Illat

Áfonya, Szeder

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Naruto szójaviasz gyertya ajándékkal a belsejében” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük