Mystic kitty cicás ékszert rejtő szójaviasz gyertya

8,990 Ft

Elfogyott

Leírás

Réges-régen, egy varázslatos erdő mélyén állt egy kis mesebeli házikó, ahol egy bölcs öregasszony élt a cicáival. Az erdőt sűrű, misztikus fátyol borította, és aki belépett, az mintha egy másik világba csöppent volna. Az öregasszonyt az egész vidék csak „Nagymama Cica” néven ismerte, mert mindig körülötte legyeskedett hűséges cica társasága.

Nagymama Cica mindig különleges dolgokat készített, amik segítették az embereket az élet nehézségeiben. Egyik legkülönlegesebb alkotása volt egy misztikus cicás nyaklánc, amit egy sárgadinnye illatú szójaviasz gyertya belsejében rejtett el. Amikor a gyertya lángra lobban, a nyaklánc megmutatta viselőjének az útját a megoldás felé, ha valami nehézségbe ütközött.

A gyertya tetején apró zöld aventurin kövek és csillogó nyers kvarc darabok ültek, melyek különleges energiával töltötték meg a gyertyát. Az aventurin a szerencse és a siker köve volt, míg a nyers kvarc a tisztaság és az erő szimbóluma. Ezek a drágakövek hozzáadták a gyertyához a bölcsesség és a varázslat erejét.

Az erdő lakói gyakran látogatták Nagymama Cica házikóját, hogy segítséget kérjenek tőle. Amikor valaki úgy érezte, hogy elakadt az élet útvesztőiben, felkereste az öregasszonyt, aki gondosan választotta ki, ki méltó arra, hogy használhassa a misztikus cicás nyakláncot. Az öregasszony soha nem kötött üzletet az erejével, csak azoknak segített, akik valóban szívük mélyén készen álltak megfejteni az élet rejtélyeit.

Egyszer egy fiatal lány, Lily tévedt az erdő mélyére, aki szomorúan és elkeseredetten bolyongott, mert elveszítette az irányt az életben. A lány észrevette a furcsa házikót, és belépett, kíváncsi a legendás Nagymama Cica mesés képességeire. Az öregasszony rögtön meglátta a lány szívét és tudta, hogy szüksége van a segítségére.

Lily szomorú történetét meghallgatta a bölcsek bölcs asszonya, és úgy érezte, hogy az idő eljött, hogy a misztikus cicás nyakláncot átadja a lány számára. Ezzel a csodálatos ajándékkal bátorította Lilyt, hogy megtalálja saját utját az életben.

Amikor az éjszaka leple alatt a gyertya lángra kapcsolt, a szoba megtelt enyhe sárgadinnye illatával. A lány izgatottan szorította a nyakláncot, és azon nyomban egy misztikus fény övezte őt. A zöld aventurin kövek csillogni kezdtek, és a nyers kvarc sugárzó ereje átjárta Lilyt.

Egy csodálatos utazás kezdődött ezen a különleges éjszakán, ahol Lily olyan megoldásokra talált, amelyekre soha nem gondolt volna. A nyaklánc vezette őt az erdő mélyére, ahol az elveszett dolgokat megtalálta, majd a magas hegyekre, ahol a kihívásokkal szembenézett. Végül visszatért Nagymama Cica házába, ahol az öregasszony boldogan mosolygott rá.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Ajándék

Cicás nyaklánc

Ásványok

Nyers kvarc, Zöld Aventurin

Illat

Sárgadinnye

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mystic kitty cicás ékszert rejtő szójaviasz gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük