Capricorn/Bak Horoszkóp Szójaviasz Gyertya

8,990 Ft

Leírás

Miaamor horoszkóp ajándék ékszert rejtő gyertya, a horoszkóp kedvelői számára. Harmonizáld otthonod ezzel a különleges gyertyával, és várd izgalommal míg felbukkan az egyik csodálatos nyaklánc.

A horoszkóp gyertyák az adott horoszkóp ásványaival készülnek, és a háromféle nyaklánc közül tartalmazzák az egyiket. A bak horoszkóp gyertyán kétféle ásvány lelhető fel, amelyek a bak jegy ásványai lápisz lazuli és obszidián.

Lápisz lazuli: Régen az uralkodók kövének tartották. Stresszoldó hatása van, megszünteti a depressziót, erősíti az immunrendszert, és energiával tölti fel a szervezetet. Egyensúlyba hozza a mirigyek működését, leginkább a pajzsmirigyre van jótékony hatással és a torokra. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. A homlok-csakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára.

Obszidián: Az obszidián igazából olvadt láva, ami nagyon gyorsan hűlt ki, így nem tudott kristályosodni. Erős védelmező kő, szinte egy páncélt von körénk a negatív hatásokkal szemben. Földelő ásvány, rendkívül hatásosan szívja el a környezetünkben lévő negatív energiákat. Az obszidián felfedi a rendellenesség okát, érzelmi felszabadulást okoz, és lehetővé teszi a régebbi sérelmek feldolgozását.

További információk

Égési idő

45-50 óra

Ásványok

Lápisz lazuli, Obsidian

Illat

Cseresznye, Fahéjas csiga, Pumpkin Spice Latte

Kiszerelés

212ml

Ajándék

Horoszkópos nyaklánc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Capricorn/Bak Horoszkóp Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük