Boo Kitty Pumpkin Spice Latte Szójaviasz Gyertya

8,990 Ft

Leírás

Boo Kitty Pumpkin spice latte illatú prémium szójaviasz gyertya hegyikristály, hematit, obszidián ásványokkal a tetején. a Gyertya belsejében egy 18K aranyozott nemesacél láncon lévő Boo Kitty nyaklánc található.

Történet

Az éjszaka sötét fátyla borult a városra, miközben a Hold sápadt fénye halkan világított az utcákra. A Halloween varázslatos misztériuma még sosem volt olyan érezhető, mint most. A népek kivilágított ablakok mögül figyelték, ahogy a sötét árnyékból Boo Kitty, jelenik meg. A város lakói innentől kezdve tudták, hogy biztonságban vannak. Boo Kitty nem volt egy átlagos macska. Hatalmas erő rejtőzött az éles szemeiben. Ez az erő azonban nemcsak megvédeni tudta őt, hanem a támadói ellen fordította azok fegyvereit is. Mikor a gonosz erők halloween napján üvegszilánkokat szórtak a városra, Boo Kitty képes volt az üvegszilánkokat hegyikristályokká változtatni, és megállítani a támadást. A lakók minden évben hálájuk kifejezéseként egy ajándékkal készülnek Boo Kittynek, ami idén nem más, mint egy mágikus Pumpkin spice latte illatú gyertya, aminek a belsejébe maga a hős cica, Boo Kitty került nyaklánc formájában. A gyertya tetején a hegyikristály az egykor még üvegdarabokat szimbolizálja mellette pedig helyett kapott az obszidián és hematit, mint védelmező ásványok.

Illat: Pumpkin Spice Latte

Ásványok: Hegyikristály, obszidián

Égési idő: Kb. 40 óra, azaz 40 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:)

Tipp: A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

 

További információk

Ajándék

18K aranyozott nemesacél láncon lévő Boo Kitty nyaklánc, Boo Kitty Kulcstartó

Égési idő

40 óra

Ásványok

Hegyikristály, Obszidián

Illat

Pumpkin Spice Latte

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Boo Kitty Pumpkin Spice Latte Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük