Csokis Brownie Szójaviasz Gyertya

(1 vásárlói értékelés)

6,990 Ft

2 készleten

Leírás

Frissen sült csokoládés brownie megérkezett a sütőből, na ennek a gyertyának pontosan olyan illata van, kötelező elem, ha szereted az édes illatokat. Csokis brownie illatú prémium szójaviasz gyertya tigrisszemmel.

Illat: Csokoládés brownie

Ásványok: Tigrisszem

Égési idő: Kb. 40 óra, azaz 40 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1.5 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:) A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Égési idő

40 óra

Ásványok

Tigrisszem

Illat

Friss csokis brownie

Csokis Brownie Szójaviasz Gyertya termékről 1 értékelés

  1. Melinda (megerősített tulajdonos)

    A gyertya fantasztikus! Az eladó rendkívül kedves és segítőkész. Többször rendeltünk már és még fogunk is. Volt egy kis probléma a szállítással, mert véletlenül másik gyertyát kaptunk, mint amit rendeltünk, de ezt is nagyon gyorsan megoldották és még ajándékot is kaptunk!! Nagyon hálásak vagyunk! Ritka az ilyen eladó! „Mindent is a vevőért”, így tudnám jellemezni így ismeretlenül is! További sok sikert kívánunk! Lara és Melinda

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük