Leírás

Moonlight Ghosty citromos levendula illatú prémium szójaviasz gyertya obszidián ásvánnyal a tetején. a Gyertya belsejében egy halloweeni medál van elrejtve.

Történet

A Moonlight Ghosty egy rejtélyes és kedves szellem volt, aki minden évben Halloween éjszakáján bukkant fel a kisvárosban. Senki sem tudta, honnan jött, de nem is nagyon izgatta a lakókat, hisz sokkal inkább érdekelte őket milyen ajándékot hozott idén magával. Az idei meglepetés egy ajándék halloweeni medált rejtő szójaviasz gyertya volt, ami ha felolvad sötét csillagos éjszakai hatásba borul, citromos levendulás illatban.

Illat: Citrom-levendula

Ásványok: Obszidián

Ajándék: Halloweeni medál

Égési idő: Kb. 20 óra, azaz 20 órányi boldogság egy üvegbe zárva. <3

Helyes égetés:  Első meggyújtásnál minimum 1 óra és a további meggyújtásoknál is maximum 3 óra.  Mindig várd meg míg peremtől peremig felolvad a szójaviasz!:)

Tipp: A fémtető direkt úgy van kialakítva, hogy kényelmesen rá tudd helyezni a gyertyát, a fém elvezeti a hőt, kevésbé lesz forró az üveg.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

 

További információk

Ajándék

Meglepetésszerű Halloween Medál

Ásványok

Obszidián

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Moonlight Ghosty Citromos Levendula Szójaviasz Gyertya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük