Soulmate manifest

4,490 Ft

Lelki társ vonzó gyertya citrin és gránát ásványokkal.

Elfogyott

Leírás

gyertya készítése közben 432Hz frekvenciájú zene szólt, ami a lelkitárs bevonzását segíti elő. Ajánlom, hogy az égetés során te is kapcsolj be egy ilyen frekvenciát, hogy eltudj mélyedni a gondolataidban, és megnyisd a kaput a lelki társ megtalálásának útjára. A gyertya dupla kanóccal készült, hogy az egyik láng téged testesítsen meg, a másik láng pedig a bevonzani kívánt személyt.

A citrin legfőbb hatása, hogy tisztítja használójának auráját, emellett regeneráló hatású, védelmező ásvány. Távol tartja a negatív energiákat, ezáltal a citrinnel megvédhetjük a környezetünkben élők auráját is. Az érzésekre és a gondolatokra is tisztító hatással van. Tisztító, energetizáló és felmelegítő hatása van. Segít helyrehozni a problémás kapcsolatainkat, vagy akár kilépni belőle. Segít bevonzani a lelki társunkat, akikkel egy frekvencián rezgünk. Lelkileg nehezebb időszakokban alkalmazva kitartásunkat támogatja.

A Gránát már a középkorban is ismert ásvány volt. A harcosok gránát darabokat rakattak a pajzsukba és a kardjuk markolatába, hogy megvédje őket a sérülésektől. A hagyomány szerint a gránát világosságot hoz a sötétségbe borult lélekbe. Megvéd minket a csalódástól és mindennemű rossz energiától.

Hogyan manifesztáljuk be a lelki társunkat, milyen kérdéseket tegyünk fel magunknak?

Az alábbi kérdéseket tedd fel magadnak, pontosan fogalmazd meg és írd le egy lapra a válaszokat.

-Milyen emberre van szükséged, milyen embert szeretnél bevonzani?

-Mi az érdeklődési köre? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Mi az amit szeret csinálni? Mi a hobbija? Mi a munkája? Ezeken a területeken hogyan teljesít?

-Milyen lesz a kapcsolatotok? Milyen lesz az életed miután megismerted Őt? Milyenek lesznek a mindennapjaitok?

Valamint, ha eszedbe jutnak még kérdések, amik számodra fontosak, akkor természetesen ezeket is írd le mindenképpen. Mindennap amikor meggyújtottad a gyertyát olvasd fel ezt  alapot, amire felírtad ezeket az információkat, és éld át a pillanatot, mintha ez már megtörtént volna. Éld meg úgy, hogy megtaláltad a lelki társad és vizualizáld el a papírra leírtakat. Képzeld el az egészet úgy, mintha már ismernéd a bevonzani kívánt személyt, hatalmas nagy részletességgel.

Hogyan égesd helyesen a gyertyát?

Első lépésként gyújtsd meg a fakanócot, majd várj addig amíg már kellőképpen felolvadt a szójaviasz peremtől-peremig (Ez átmérőtől függően 1-3 óra). Ez azért fontos, hogy ne alakuljon ki egy memória alagút, ami gátolja az égést. Ha eloltottad a gyertyát és a viasz is megszilárdult, vágd vissza a fakanócot a legjobb égés eredménye érdekében.

Miért válaszd a Miaamort?

-Garanciát vállalunk a minőségre.

-Kézműves, sok-sok szeretettel készült.

-Kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül.

-Fakanócos gyertya, égés közben pattogó-recsegő hangot ad ki, hangulatteremtő.

-Sokkal hosszabb égési idő, mint a paraffin gyertyáké.

-Környezettudatos otthonokba is ajánljuk, hiszen minden összetevő és csomagolóanyag lebomló, továbbá természetes.

Szójaviasz előnye

-A Szójabab természetes olajából készül

-2x több égési idő, mint a paraffinnak

-Ha kifolyik a szőnyegedre vagy a ruhádra, meleg vízzel könnyen eltávolítható. Nem ragad bele semmilyen anyagba.:)

 

További információk

Égési idő

20-25 óra

Ásványok

Citrin, Gránát

Illat

Fehér tea

Kiszerelés

106ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Soulmate manifest” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük