Sasuke szójaviasz gyertya ajándékkal a belsejében

13,450 Ft

4 készleten

Leírás

Réges-régen, egy távoli vidéken, ahol a varázslat és a mesebeli lények még mindennaposak voltak, élt egy titokzatos személy,  Sasuke. A falu híres volt színpompás zöld teájáról és különleges, vegán szójaviasz gyertyáiról, melyek varázslatos illatot terjesztettek maguk körül.

Egy napon Sasuke egy rendkívül különleges darabra kapott inspirációt, miközben a zöld teáját kortyolgatta, és a kandalló lángjai táncoltak a szeme előtt. Elhatározta, hogy alkot egy olyan gyertyát, melynek belseje maga lesz a legnagyobb hőse az őt körülölelő mágikus világnak. Így született meg az egyedülálló Naruto cica karaktert rejtő  gyertyája.

A gyertya tetejét natúr kvarcgeóda, vörös aventurin és ametiszt marokkő ölelte át, melyek a természet erejét hordozták magukban. Ezek a kövek egyúttal védelmet és pozitív energiát sugároztak a gyertya környezetében.

Mikor az esti alkonyat beköszöntött, és a színek játékba léptek, Sasuke meggyújtotta különleges zöld tea gyertyáját. Azonnal elterjedt a környéken a zöld tea illata, amelynek enyhén édeskés jegyeivel elbűvölte az embereket.  Ahogy a gyertya lassan olvadt, a cica belseje fokozatosan felszínre került, és egy naruto karakter bújt elő belőle, cica formában, mint a varázslatos álmokból kiszabadult lélek.

A naruto cica szemei mélyen kék ragyogással szikráztak, és minden pillanatban életre kelt a képzeletbeli világa. Varázslatos kalandokra hívta a falubelieket, akik vele együtt fedezték fel az elvarázsolt erdők rejtelmeit és szembeszálltak a veszélyes szörnyekkel.

A gyertya lángra lobbanó fénye meghittséget teremtett, és az otthonok melegével ölelte át a lakóikat. A kvarcgeóda, a vörös aventurin és az ametiszt által hordozott energiák segítették az embereket abban, hogy új erőt merítsenek a mindennapok kihívásaiból.

Sasuke örömét lelte abban, hogy csodálatos alkotása által boldogságot hozhatott az emberek életébe.  Az emberek a naruto cica segítségével ráébredtek a belső bátorságukra, és megvalósították álmaikat. Mindannyian hálásak voltak Sasuke-nak, aki a legkülönlegesebb gyertyával ajándékozta meg őket.

viasz felolvadást követően gyönyörű csillámokban fog sziporkázni. A csillámló hatást természetes ásványi színezékkel értem el. Az összes alapanyag amit felhasználok a gyertyákhoz természetes és vegán.

Fontos!
Minden gyertya gyújtásnál hagyd égni a gyertyát addig, amíg peremtől-peremig felolvad a szójaviasz. Ez átmérőtől függően 1-3 óra lehet.

Ne hagyd felügyelet nélkül a gyertyát!

További információk

Ajándék

Ikonikus naruto karakter cica

Égési idő

60 óra

Ásványok

Ametiszt marokkő, Hegyikristály, Nyers kvarc, Obszidián

Illat

Zöld tea

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sasuke szójaviasz gyertya ajándékkal a belsejében” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük