A Fenntarthatóság Lángja: Szójaviasz és annak Csodálatos Világa

A szójaviasz egy olyan anyag, amely nem csak a környezettudatosság, hanem a kreativitás terén is új dimenziókat nyit meg. -Miaamor

Ahogyan egyre tudatosabbá válunk a környezetvédelem és a fenntarthatóság fontosságáról, új és innovatív megoldásokra van szükségünk a mindennapi életünk során. Az egyik ilyen megoldás, amely nem csak a környezetvédelmi szempontokat veszi figyelembe, de számtalan más előnnyel is rendelkezik, a szójaviasz. Ismerkedjünk meg ezzel az izgalmas anyaggal és annak csodálatos világával!

Szójaviasz fakanálon

A Természet Ajándéka: Szójaviasz Gyertyák

A szójaviasz a szójababokból kinyert természetes alapanyag, amelyet gyertyakészítésre használnak. Ezen alapanyag jellegzetes előnye, hogy biológiailag lebomló és megújuló forrásból származik. A hagyományos paraffinviasz gyertyákhoz képest a szójaviasz nem áraszt semmiféle toxikus anyagokat a levegőbe, teljesen vegán és természetes.

A Szójaviasz Tisztasága és Hosszantartó Égése

Az egyik fő előnye a szójaviasznak a tisztasága és az egyenletes égése. Szójaviasz gyertyák a parafinnal ellentettben nem árasztanak magukból rákkeltő anyagokat, mint a tuloul és benzol. Emellett a szójaviasz hosszantartó égési tulajdonságokkal rendelkezik,  így a gyertya hosszabb ideig adja át a kellemes illatát és fényét. Hosszan tartó égési tulajdonságuk miatt a szójaviasz gyertyák gazdaságosabbak is lehetnek a hosszú távú használat során. Egy 100ml-es fakanócos szójaviasz gyertya égési ideje 18-20 óra, itt találsz néhányat. A 212 ml-es gyertya égési ideje pedig kb. 40 óra, itt tudsz körbe nézni.

 

Szójaviasz Gyertyák: Illatok és Hangulat

A szójaviasz gyertyák nem csak a fenntarthatóságot képviselik, hanem széles választéka van illatoknak és hangulatoknak is a Miaamornál. Különböző illatok közül választhatunk a relaxálástól az és a nyugalmatól függően. Ha relaxáicóra vágysz válaszd a Beau reve gyertyánkat, ha feltőltődnél akkor egy kis litsea cubeba 100% tiszta illóolajjal készült citrusos gyertyánt biztosan felfrissít.

Kézzel Készített Gyertyák Egyedi Varázsa

A kézműves szójaviasz gyertyák egy olyan vállalkozás alapját képezik, amely az egyediséget és a kreativitást helyezi előtérbe. Az egyedi tervezésű gyertyák az alkotó elképzelését és stílusát hordozzák magukon, így minden darab egy kis műalkotásnak tekinthető, nincs két teljesen ugyanolyan darab. Hihetetlen hálás vagyok, hogy az álmom lehet a munkám, imádom egyszerűen a tervezéstől a kivitelezésig minden pillanatát.:)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük