Illatviasz

Kézzel és sok-sok szeretettel készült 100% vegán termékek.

Miaamor

Ajándékozz 50 óra boldogságot otthonodba és lelkedbe!

A Miaamor egy hirtelen ötletből nőtte ki magát vállalkozássá, amiért leírhatatlanul hálás vagyok nektek! Rólam tudni kell, hogy imádom a tüzet és az illatokat, egyszerűen fanatikusan illatmániás vagyok. Viszont az én bőröm nagyon érzékeny és nem tűri meg a szintetikus anyagokat sem parfüm, öblítő és semmilyen más formában.

Nem mindegy, hogy bőrünk mivel érintkezik, ahogy az sem mindegy, hogy mit lélegzünk be. Nekem az ekcéma évekig fenn állt, így, mint minden ekcémásnak, el kellett hagynom fájó szívvel a parfümjeim 95%-át. Átálltam természetes alapanyagokból készült termékekre,  innen jött az a hirtelen ötlet, amiről a legelején írtam, hogy akkor miért nem csinálom meg magamnak? Elvégre akkor tudom ténylegesen, hogy mi van benne a termékben, ha én készítem. Valamint a tudás egy olyan dolog, amit nem vehet el tőlünk senki, az olyan ismeretlent, ami pedig érdekel, azt teljes szívből és motivációval tudjuk megtanulni és elsajátítani.

Elsőként a tűzimádatomból fakadóan gyertyákkal indítottam útjára a Miaamort, de rengeteg különböző termék van tervben, amit meg szeretnék valósítani és idővel meg is fogok.(Slsa és minden egyéb szárító hatású összetevő mentes fürdőbombák, fürdősók és egyéb relaxációs termékek) valamint tervben vannak ásvány ékszerek és különböző ásvány dekorációk.

Számomra esszenciális, hogy a legminőségibb alapanyagokkal dolgozzak, hisz az én nézőpontom szerint az egészség a legfontosabb és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy amivel csak tudjuk megvédjük azt.

Egyszerűen imádom, hogy a munkám lehet az álmom és végtelenül hálás vagyok mindannyiótoknak akik bizalmat szavaztok nekem! Hálám jeléül mindig minden rendelés mellé rejtek egy kis ajándékot, valamint megalkottam egy garancia biztosítást, hogy kizárólag elégedett élményekkel tudj gazdagodni a Miaamorral. Hisz nálunk a legfontosabb, hogy harmóniát és boldogságot költöztessünk az emberek otthonába és lelkébe egyaránt. 

Miaamor garancia

Garanciát vállalunk a minőségre

Ha kétséged támadna az alapanyagokról, írj egy emailt nekem és én szívesen elküldöm az alapanyagok dokumentációit, továbbá szívesen válaszolok a benned rejlő kérdésekre.

Garancia a gyertyán belüli rejtett ajándékra

Garanciát vállalunk a gyertyákba rejtett ajándékokra. Ha attól tartasz, hogy a tűz kárt tenne benne, emiatt ne félj, hisz, ha ez megtörténik és jelzed nekünk, akkor a teljes termék árát visszafizetjük. Nem szeretnénk csalódást okozni és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez ne is forduljon elő.

Illat Garancia

Interneten keresztül elég nehéz lenne megillatolni a gyertyákat, így lehetőséged van visszaküldeni a terméket. Ha nem tetszett az illat, akkor szívesen kicseréljük egy másikra vagy pedig a termék vételárát visszafizetjük.

Természetesen ez kizárólag még meg nem gyújtott gyertyára vonatkozik.

Miaamor

Vélemények